Roolileikit aloittelijalle

 

 

Jokainen meistä tietää, että kun suhteessa on pidemmän aikaa, voi seksiä alkaa välillä tuntumaan "rutiinilta" ja siitä saattaa kadota alun jännitys. Opi kuinka roolileikit voivat muuttaa seksiä ja tehdä siitä jännittävää. Tämä on johdatus aikuisten roolileikkeihin.

Roolileikki ei ole mitenkään uutta ja omituista, eikä läheskään niin tuntematonta kuin moni luulee. Useimmat meistä ovat voineet harrastaa sitä jopa tajuamattaan. Kaikkein intohimoisimmistakin suhteista voi loppua puhti joskus ja tälläisinä aikoina roolileikit ja seksiasut voivat hyvinkin auttaa tuomaan uutta puhtia ja löytämään uuden intohimon.

Seksuaaliset roolileikit aloittelijoille

 

Kun olette valmiita viemään seksin seuraavalle tasolle, voivat roolileikit olla juuri oikea tapa tuomaan lisää nautintoa. Seksuaaliset roolileikit tarjoavat mahdollisuuden sinulle tutkia syvimpiä toiveita sekä haluja ja paljastaa ne kumppanillesi.

Olette saattaneet yrittää kaikkia seksiasentoja joita vain keksitte, mutta jonkin ajan kulttua ne eivät vain enää tunnu samalta ja voivat jopa alkaa särkeä jos ne ovat kovinkin monimutkaisia. Voitte lähteä kokeilemaan jotakin hieman luovaa ja katsella millaisia roolileikkejä on.

Mikä on seksuaalinen roolipeli?

Seksuaaliset roolipelit on tapa, jolla voit lisätä omaa ja kumppanisi kiihottumista luomalla kumpaakin kiihottavan tapahtuman, esimerkiksi Hoitaja - Potilas suhteen.

Yleensä seksi tapahtuu melko spontaanisti ilman valmisteluita, teistä tulee kimaisia, vaatteet lähteävät pois ja pian se on ohi. Seksuaalisessa roolileikissä on tarkoituksena elää tilannetta hieman, kuitenkin niin, että tiedätte lopulta saavanne. Tarkoituksena on kiihottaa kumppania niin, että ette enää voi pitää käsiänne erossa toisistanne.

Roolileikin oppiminen

Roolileikkejä et voi oppia kirjasta tai toisen ihmisen kertomuksen perusteella. Se on jotakin joka täytyy oppia tekemällä ja sinun tulee myös ymmärtää kumppaniasi jotta tiedät mitä hän haluaa roolileikiltä. Roolileikit ovat parhaimmillaan silloin, kun kumpikin osapuoli on tottunut rooliasuihin ja rooliinsa. Tällöin henkilö jonka tunsit voikin olla roolileikissä kuka tahansa. Nauttikaa.

Jos sinua kiinnostaa roolileikit lue myös: Kuinka roolileikki toimii ja millaisia roolileikkejä on

Voit myös katsoa roolileikkeihin sopivat seksiasut